Fithacking logo

Over Fithacking

Fithacking.nl is een project van Gonny van der Zwaag, oprichter van iCulture en ‘fithacker’. Lees ook over mijn persoonlijke verhaal op de pagina ‘Mijn verhaal‘.

Ik ben al sinds 2007 bezig met het meten van mijn sportprestaties, slaapgedrag, voedingsgewoontes en allerlei andere zaken. Ik gebruik daarvoor fitnesstrackers, sporthorloges en heel veel apps. Over dit onderwerp heb ik een boek geschreven met de titel ‘Fit met apps en wearables‘, dat sinds in september 2014 in de boekwinkel ligt. Daarin vind je duidelijk uitgelegd hoe je met apps en accessoires op een slimme manier fit wordt en beter presteert tijdens het sporten. Voor je dagelijkse dosis fithacks kun je terecht op fithacking.nl, waar je aanvullingen leest op onderwerpen die in het boek worden besproken. Maar je leest op de website ook over nieuwe ontwikkelingen en manieren om slimmer te trainen en sneller fit te worden.

fitapps

Bij alle informatie op deze website staat één ding voorop: ik ben gek op nieuwe inzichten, probeer graag nieuwe apps en accessoires en ben altijd op zoek naar meer kennis over fit worden en sportprestaties leveren. Ik experimenteer graag. Daarom zul je op fithacking.nl ook regelmatig artikelen tegenkomen over inzichten die nog niet wetenschappelijk zijn getest of die gebaseerd zijn op de ervaringen van één of enkele mensen. De uitdaging aan jou is om te ontdekken wat in jouw situatie werkt, want er is niet één ideale aanpak die bij iedereen het meest effectief is.

Onafhankelijkheid
Fithacking.nl ontvangt geen directe financiële vergoeding(en) van appontwikkelaars, accessoiremakers en andere bedrijven. Ik probeer de website zoveel mogelijk zonder advertenties aan te bieden. Mijn inkomsten zijn verder afkomstig uit de verkoop van het boek en affiliate-inkomsten. Eventuele reclame en advertorials zijn altijd duidelijk als zodanig te herkennen. Ik werk onafhankelijk en volgens journalistieke principes.

Commerciële uitingen
Het is niet toegestaan om commerciële uitingen achter te laten in de reacties. Het aanprijzen van bepaalde producten die in een bepaalde winkel verkrijgbaar zijn, het lukraak aanprijzen van concurrerende websites of reclame maken voor bepaalde producten is niet toegestaan. Ook tolereer ik geen astroturfing, d.w.z. jezelf voordoen als tevreden klant van een bepaalde aanbieder, terwijl je zelf medewerker, eigenaar of supporter/vriend/familielid van het betreffende bedrijf bent. Gewoon, omdat ik zelf ook transparant ben over redactionele content en eventuele sponsors.

Fithacking is een initiatief van:
Textopus Beheer BV
Postbus 11325
1001GH Amsterdam